National Committee on Vital & Health Statistics Privacy, Confidentiality, and Security Subcommittee

Community Data User Toolkit Webinar Workshop

Wednesday, July 16, 2014 1:00pm – 3:00pm Eastern Time 12:00pm – 2:00pm Central Time 10:00am – 12:00pm Pacific Time

Webinar Agenda

1:00 – 1:15 pm	Webinar Logistics	NCVHS Staff
(15 min)	Introductions	Participants
	Purpose, Genesis & Objectives	Leslie Francis, J.D., Ph.D. and
		Linda Kloss, M.A.
		Co-chairs
1:15 – 2:15 pm	Section by Section Review of Toolkit	Maureen Henry, J.D. and
(60 min)	Draft	Invitees
2:15 – 2:35 pm	General Reactions?	Invitees
(20 min)	Suggestions for major changes?	
	Ways we've missed the mark?	
	What would be its best uses?	
	If you had the Toolkit, what would be	
	your next step?	
2:35 – 2:40 pm	Toolkit dissemination plan	Co-chairs
(5 min)		
2:40 – 2:50 pm	Discussion of other related needs	Co-chairs
(10 min)		
2:50 – 2:55 pm	Public Comments	
(5 min)		

2:55 – 3:00 pm	Summary of Next Steps	Co-chairs
(5 min)		
2.00		
3:00 pm	End Webinar	