NATIONAL COMMITTEE ON VITAL AND HEALTH STATISTICS

WORK GROUP ON DATA ACCESS AND USE

Meeting

U.S. Department of Health and Human Services
National Center for Health Statistics, CDC
3311 Toledo Road, Hyattsville, Maryland  20782

Printable Acrobat Agenda

Meeting Transcript


 

Thursday, November 19, 2015

1:00 p.m.

Call to order, welcome, review agenda, introductions (20 min)

Vickie Mays

1:20 p.m.

Requests from HHS IDEA Lab and follow up on WG suggestions (15 min)

Damon Davis

1:35 p.m.

Blog for users / HHS approved blog (20 min)

Josh Rosenthal, Lily Bradley, Vickie Mays

2:00 p.m.

Requests to WG, request for comment on WG priority setting, WG Web Review Approaches (30 min)

Jim Scanlon

2:30 p.m.

Review charge
Tasks, bandwidth, and WG additions
Discuss status of guidance and next steps

Set priorities for 2015-2016

Vickie Mays, Lily Bradley
All WG members
Kenyon Crowley, Leslie Francis, Paul Tang, Vickie Mays
All WG members

3:30 p.m.

Break

 

3:40 p.m.

Feedback on population framework (15 min)

Bill Stead/Bruce Cohen /Population Representative

3:55 p.m.

Website review, process and product – Discussion (40 min)

Neely Current, Suzie Burke Bebee

4:35 p.m.

Suggestions marketing/dissemination plan for privacy toolkit (15 min)

Leslie Francis, Chris Boone, Debbie Jackson

4:50 p.m.

Next steps, work group member updates (10 min)

Vickie Mays

5:00 p.m.

Adjourn

Vickie Mays


Upcoming Meetings